FAQ

Jump to: navigation, search
Heb je zelf een vraag, schrijf deze op.

Inhoud

Wanneer is een vak incompleet?

Een vak is incompleet als je zeker weet dat je informatie mist. Dit is het geval als

  • je een incomplete samenvatting hebt. Bijvoorbeeld hoofdstuk 1 t/m 10 van het boek, terwijl het boek 20 hoofdstukken heeft;
  • veel tentamens zonder uitwerkingen bij een vak hebt zitten;
  • het vak verouderde informatie bevat.

Voldoet een vak aan deze beschrijving, dan moet er aan het begin van de vak-pagina {{Incompleet}} worden toegevoegd. Dan komt dat vak automatisch bij de rest incomplete vakken.

Het vak is compleet als het in ieder geval twee tentamens met uitwerkingen heeft die niet ouder zijn dan 3 jaar.

Wat moet ik doen met een vak dat vervangen is door een ander vak?

Het komt wel eens voor dat een vak vervangen wordt door een ander vak met een andere vakcode, terwijl de inhoud van het vak ongeveer hetzelfde is gebleven. Dat wil dus zeggen dat tentamens, opdrachten, etc nog wel van toepassing zijn op het nieuwe vak.

Om aan te geven dat een vak vervangen is, gebruik je Vervangen-sjabloon. Dit doe je door {{Vervangen|jaar|vak}} boven aan het vervangen vak toe te voegen. Vak moet een volledige naam van het vak, inclusief de vakcode zijn. Verder plaats ook een link onder het kopje zie ook bij beide vakken.

Zie hoe Toegepaste elektriciteit (113110) is opgemaakt.

Welke informatie kan ik toevoegen op de SamenvattingenWIKI?

Op de SamenvattingenWIKI zijn niet alleen samenvattingen welkom. Alles wat een student kan helpen voorbereiden op het tentamen mag on-line worden gezet.

Samenvattingen van boeken, tentamens en uitwetwerkinge, oefenopdrachten, Teach 2000 bestanden, (ingescande) aantekeningen, etc zijn weer welkom. Problemen die jij bent tegengekomen bij het volgen van een vak, kunnen bijvoorbeeld worden neergezet op de overleg-pagina die je aan de bovenkant van de vak-pagina kunt vinden.

Personal tools