Hoe voeg ik een vak toe?

Jump to: navigation, search
Lees dit goed door voordat je een vak aanmaakt!
Formulier voor het aanmaken van een nieuw vak.
Enlarge
Formulier voor het aanmaken van een nieuw vak.

Gebruik vak toevoegen pagina om snel een vak aan te maken. Het is makkelijker om bestanden te uploaden via dit formulier, deze worden automatisch op de juiste plek in de pagina neergezet. Bekijk ook wat de richtlijnen voor het aanmaken van nieuwe vakken is of welke sjablonen je kunt gebruiken.

Nadat je het vak aangemaakt hebt, zul je misschien iets aan het vak aan moeten passen. Dat doe je door op de edit-knop bovenin te klikken. Kijk ook eens bij help voor meer informatie over de WIKI-opmaak.

Ook kun je ook op andere manieren SamenvattingenWIKI aanvullen en verbeteren.

Uploaden van bestanden

  • Om bestanden te uploaden, moet je een account aanmaken. Je kunt ook aanmelden met gast account; gebruiker: guest en wachtwoord: guest.
  • Alle informatie die handig kan zijn voor het leren van een vak is welkom. Denk daarbij aan oefenopdrachten, Teach2000 bestanden, samenvattingen, uitwerkingen van opdrachten en tentamens, tentamens, tips etc.
  • Het zal misschien wel eens voorkomen dat tijdens het uploaden van een bestand, al en bestand met dezelfde naam op de WIKI aanwezig is. Verander de bestandnaam van je bestand, bijvoorbeeld naar samenvatting_vakcode_maker.pdf of tentamen_vakcode_datum.doc. Dit is belangrijk, anders worden bestanden van andere vakken overgeschreven.
  • Probeer geen dubbele bestanden (samenvatting, tentamen, proeftentamen, etc) te uploaden. Als je een bestand wilt toevoegen aan een vak, kijk eerst of dezelfde bestand al niet bij dat vak aanwezig is.
  • Wanneer je een PDF uploadt en je beschikt over een DOC bestand (of een ander bewerkbaar formaat), upload die dan ook. Op deze manier kan iemand informatie toevoegen of verbeteren.
  • Heb je een tentamen scan deze dan in en upload upload deze.
  • Geef de grootte aan bij bestanden groter dan 1 MB. Bijvoorbeeld (PDF, 3.5 MB).
Personal tools